Denne fortrolighedspolitik og privatlivspolitik gælder straks for nye brugere og fra den 25. maj 2018 for allerede eksisterende brugere. Denne fortrolighedspolitik erstatter alle tidligere versioner.

Omfatning og samtykke

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, gemmer, offentliggør og beskytter dine personlige oplysninger. Det gælder for Baressos hjemmeside og applikationer, hvor der henvises til denne privatlivspolitik, uanset hvordan du får adgang til eller bruger den. Denne privatlivspolitik bruger vi udtrykket "personlige data" til at beskrive oplysninger, som direkte eller indirekte kan identificere en fysisk person.

Vi mener ikke, at personlige oplysninger indeholder information, der er anonymiseret eller aggregeret på en sådan måde, at den ikke kan bruges til at identificere en bestemt fysisk person ved hjælp af andre oplysninger eller på anden måde. Ved at acceptere denne privatlivspolitik accepterer du, at vi muligvis indsamler, bruger, offentliggør og gemmer dine personlige oplysninger på den måde, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Vi kan ændre denne privatlivspolitik med 30 dages varsel til eksisterende brugere. Vi vil offentliggøre eventuelle ændringer på denne side. Vi kan også informere dig via e-mail, hvis der sker væsentlige- og store ændringer i denne privatlivspolitik.

Tredjeparts hjemmesider: Nogle websteder på Baresso-webstedet giver links til tredjepartssider. Disse hjemmesider har deres egne privatlivspolitikker, og Baresso er ikke ansvarlig for deres forretning - ikke begrænset til deres informationspraksis. Brugere, der sender oplysninger til eller gennem disse tredjepartswebsteder, bør gennemgå hjemmesidernes privatlivspolitik, inden der sendes personlige oplysninger til dem.

Personoplysnings-ansvarlighed

Ninmar Baresso Invest AB, Frejagatan 10A, 151 42 Södertälje, Sverige (herefter benævnt Baresso) er personoplysningerne. Baresso er ansvarlig for behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med principperne i denne privatlivspolitik.

Indsamling af personoplysninger

Hvis du registrerer en konto eller gennemfører bestillinger som gæst hos os, accepterer du at dele dine personlige oplysninger og accepterer, at disse oplysninger overføres og gemmes på vores servere i Sverige . Vi indsamler følgende typer oplysninger, herunder også personlige oplysninger, så du kan bruge og få adgang til vores websites for at give dig en personlig og bedre oplevelse og til markedsføringsformål.

Oplysninger som vi indsamler automatisk:

Når du besøger vores websted eller klikker på annoncer eller indhold, indsamler vi automatisk oplysninger, der sendes til os fra din computer, mobilenhed eller anden enhed, der bruges til adgang. Disse oplysninger kan kun tilknyttes dig personligt, hvis du logger ind som en registreret bruger og omfatter: enhedens id eller unikke identifikator, geografisk placering, typen af enhed, data og forbindelsesoplysninger, sidevisnings-statistikker, trafik til og fra webstederne, refererende URL , annonce data, IP-adresse og standard weblog-information.

Oplysninger, du giver os

Vi må indsamle og opbevare alle oplysninger, du giver på vores hjemmesider, eller som du giver os i forbindelse med brugen af vores hjemmeside. Dette omfatter:

* Oplysninger, du giver os, når du registrerer en konto, herunder e-mail-adresse, telefonnummer, mobilnummer, kontaktoplysninger og postadresse.
* Yderligere oplysninger, som du giver os via sociale medier.
* Transaktionsrelateret information baseret på dine aktiviteter på webstederne som køb og indhold, du opretter, eller som kan tilskrives din konto.
* Oplysninger leveret i forbindelse med diskussioner i forums, chats og korrespondance via vores hjemmesider eller korrespondance sendt til os.

Oplysninger vi indsamler fra andre kilder

* Vi må muligvis indhente eller indsamle yderligere oplysninger om dig fra tredjeparter som sælgerfirmaer, databureauer og dataudbydere og føje det til vores oplysninger om dig. Dette kan omfatte demografiske oplysninger og navigationsoplysninger.

* Indsamling af oplysninger gennem deling og registrering på sociale medier.

* Vi kan tilbyde login-tjenester, hvilket betyder at du kan bruge tredjeparts loginoplysninger for at få adgang til www.baressoshop.dk og relaterede hjemmesider. Vi kan også tilbyde tjenester, der gør det muligt at dele information på sociale medier.

Brug af personoplysninger

Vores formål med at indsamle personlige oplysninger er at have adgang til vores hjemmesider og / eller at bruge vores tjenester, give dig kundeservice og relevante oplysninger om din konto og vores tjenester samt give dig en sikker, problemfri, effektiv og tilpasset oplevelse. Ved at acceptere denne privatlivspolitik bekræfter du, at vi muligvis bruger dine personlige oplysninger til at:

*Give dig adgang til vores hjemmesider og de tjenester og kundeservice du anmoder om.Forebygge, opdage og undersøge svig, sikkerhedshændelser, potentielt forbudte eller ulovlige aktiviteter.

*Tilpasse, måle og forbedre vores tjenester, indhold og annoncer.Kontakt dig enten via e-mail eller telefon for at løse små problemer, indsamle gebyrer, løse problemer med din konto eller vores hjemmeside eller til andre formål tilladt efter loven.

*Sammenligne oplysninger for at kontrollere nøjagtigheden og bekræfte den med tredjepart - og med dit samtykke:
*Målmarkedsføring ved at sende marketingmateriale om vores produkter. Vi kan også behandle dine personlige oplysninger for at skræddersy bestemte brugeroplevelser for bedre at matche dine interesser.Giv dig webstedsspecifikke muligheder eller tilbud, hvis du vælger at dele dine positionsoplysninger via webstedet. Vi vil bruge disse oplysninger til at forbedre webstedets sikkerhed og give dig tjenester som reklame, søgeresultater og andet brugerdefineret indhold.

*Besvare dine anmodninger, for eksempel for at kontakte dig om et spørgsmål, du har sendt til vores kundeservice eller gennem vores appraisal-applikationer.

Brug af personoplysninger til markedsføringsformål

Med dit samtykke opnået i overensstemmelse med gældende regler og denne fortrolighedspolitik, kan vi bruge dine personlige oplysninger til at:

Informere dig om vores hjemmeside og dets produkter.
Sende målrettede marketing- og salgsfremmende tilbud baseret på dine meddelelsespræferencer og personliggøre vores service og måle og forbedre vores annoncer baseret på dine indkøbspræferencer.

Vi sælger ikke og offentliggør ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter til markedsføringsformål.

Afslut og afmeld vores brug af personlige data til markedsføringsformål

Hvis du ikke ønsker at modtage marketing- og salgsfremmende tilbud fra os, kan du angive dine præferenceindstillinger på din "Min konto" side, via et link i webstedets sidefod eller i meddelelsen fra os. Du kan læse vores Cookie-politik for at få flere oplysninger om, hvordan du nægter brugen af tredjeparts-cookies til annoncering. Hvis du tilbagekalder dit samtykke til brugen eller videregivelsen af dine personlige oplysninger til ethvert andet formål, der er angivet i denne fortrolighedspolitik, kan det medføre, at vi ikke kan fortsætte med at give dig adgang til vores websted og kundeservicen som tilbydes vores brugere og er tilladt i henhold til denne privatlivspolitik.

Offentliggørelse af personoplysninger

Vi afslører personlige oplysninger for at opfylde lovmæssige forpligtelser. Sådanne oplysninger vil kun blive offentliggjort i overensstemmelse med gældende love og regler.

Vi deler dine personlige oplysninger med:
Vores betalings- og leveringspartnere som QliroOne, Postnord, Bring og DHL for at fuldføre betaling og levere bestilte produkter.

Tilsynsmyndighed, politimyndighed eller anden autoriseret tredjepart, besvare spørgsmål i forbindelse med en strafferetlig efterforskning eller påstået ulovlig aktivitet eller anden aktivitet, der kan være ansvarlig for os, dig eller tredjepart. I så fald vil vi, i det omfang det er tilladt efter gældende lovgivning, videregive sådanne oplysninger, der er relevante og nødvendige for undersøgelsen, f.eks. Navn, by, postadresse, telefonnummer, e-mail-adresse og IP-adresse.

Cookies, web beacons og lignende teknologier

Når du besøger eller bruger vores hjemmeside og kommunikationskanaler (f.eks. E-mail), kan vi eller vores tjenesteudbydere bruge cookies, web-beacons og lignende teknologi til at gemme oplysninger for at give dig en bedre, hurtigere og sikrere oplevelse og til reklameformål . For mere detaljeret information om disse teknikker, se vores Cookie-politik, på Cookie-politik >>.

Spam, spyware og identitetstyveri er forbudt

Vi og vores brugere tolererer ikke spam. For at rapportere relateret spam eller e-mail med falsk afsenderadresse eller afsenderidentitet, send venligst emailen til [email protected] kan automatisk scanne og manuelt filtrere meddelelser for at søge efter spam, vira, phishing og anden ondsindet aktivitet eller ulovligt eller forbudt indhold, men vi gemmer ikke permanent meddelelser sendt via disse værktøjer.

Adgang, gennemgang og ændring af dine personlige data

Dit kodeord er nøglen til din konto. Brug unikke cifre, bogstaver og symboler og afslør ikke dit kodeord til andre. Hvis du skulle dele dit kodeord eller dine personlige oplysninger med en anden, skal du huske at du er ansvarlig for enhver aktivitet, der finder sted i din konto. Hvis du mister kontrollen med dit kodeord, vil du miste kontrollen med dine personlige oplysninger og måtte pådrage sig forpligtelser for handlinger, der træffes på dine vegne. Du bør derfor straks informere Baresso og ændre dit kodeord, hvis dit kodeord af en eller anden grund er kommet i forkerte hænder. Du kan se, gennemgå og ændre de fleste af dine personlige oplysninger ved at logge ind på webstedet. Du kan ændre dine personlige oplysninger i dine kontoindstillinger. Du skal straks opdatere dine personlige oplysninger, hvis de er ændret eller forkerte. Du kan også få adgang til de personlige oplysninger, vi har gemt om dig via "Min konto", på vores hjemmeside. Du kan også ændre dine Cookie-præferencer og anmode om, at vi sletter din konto og dine oplysninger.

Overførsel af personoplysninger

Vi gemmer og behandler dine personlige oplysninger på vores servere i Sverige og forpligter os til at yde passende beskyttelse til dine personlige oplysninger, hvor sådanne oplysninger overføres til et sted uden for EØS.Vi bruger fysiske, tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger i forhold til mængden og følsomheden af personlige data for at forhindre uautoriseret behandling, herunder men ikke begrænset til uautoriseret adgang, bevilling og brug af, tab, sletning eller beskadigelse af brugerens personlige oplysninger. Nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, vi bruger, er firewalls, datakryptering og adgangskontrol.

Lukning af din konto og bevarelse af personlige data

På din anmodning og i overensstemmelse med bestemmelserne i dette afsnit vil vi opsige din konto og fjerne dine personlige oplysninger så hurtigt som muligt. Sletning af data vil være baseret på din konto status og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi kan også lukke eller deaktivere ubrugte konti. Personlige data relateret til lukkede eller inaktive konti bliver normalt slettet eller anonymiseret så hurtigt som muligt efter at kontoen er lukket eller deaktiveret. Vi kan opbevare personlige oplysninger i forbindelse med lukkede konti eller konti, der ikke bruges til:

Vi har en legitim forretningsinteresse og er ikke forbudt ved lov, såsom at have forfaldne gebyrer, styre tvistbilæggelse eller

Vi er forpligtet til at bevare de personlige data for at overholde lovmæssige forpligtelser som overholdelse af lokal lovgivning, bedrageri og hvidvaskning af penge, eller for at tage til andre handlinger tilladt efter loven.

Under sådanne omstændigheder håndteres personoplysningerne sikkert og kun så længe det er nødvendigt.

Dina rettigheder

Med forbehold af begrænsningerne i databeskyttelseslovgivningen inden for EØS har du visse rettigheder vedrørende dine personlige data. Du har ret til adgang, berigtigelse, begrænsning, indsigelse, sletning og dataoverførbarhed. Kontakt os venligst, hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder. Hvis du ønsker at anmode om adgang til personlige oplysninger, som vi har om dig, skal du være opmærksom på, at foto-id skal kræves for at bevise din identitet. Hvis du har en konto hos os, foretager du din forespørgsel via links, der er under "Min konto", hvor du direkte kan få en PDF-udskrift, med hvilken information vi lagrer om dig.

Kontakt os

Du kan kontakta os online når som helst. Hvis dit spørgsmål ikke fremgår eller bliver besvaret online, kan du skrive til os på følgende adresse:
Ninmar Baresso Invest AB, Frejagatan 10A, 151 42 Södertälje, Sverige

Hvis du ikke er tilfreds med hvordan vi håndterer dine spørgsmål, har du ret til at indgive en klage til tilsynsmyndighederne for databeskyttelse i dit land.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password